Tuiniercomplex Langszij

Tuiniercomplex Langszij is langgerekt en mooi omzoomd met twee meidoornhagen. Dankzij de ligging aan een brede sloot is er in droge tijden water voorhanden.

Er wordt door zestien tuiniers, al dan niet tezamen met medetuiniers, getuinierd. Op dit moment zijn er geen tuinen beschikbaar. Wilt u tuinieren op Langszij, dan wordt u na een kennismakingsgesprek op de wachtlijst geplaatst. Zodra er dan een tuin is vrijgekomen wordt u geïnformeerd, en kunt u op dat moment definitief besluiten om de dan aangeboden tuin te gaan huren. Voor inlichtingen over het tuiniercomplex kunt u contact opnemen met de zegsman, de heer Roy Gierman, via het contactformulier op onze website.

Ingang complex Langszij

Bovenstaande foto toont de ingang van het tuiniercomplex. Meer foto’s van Langszij zijn te vinden onder het kopje foto’s, elders op de website.

De tuinen zijn gelegen nabij de voetbalvelden van FC Lewenborg aan het fietspad Langszij. Klik op onderstaande link voor de luchtfoto. Onderaan de pagina kunt u de precieze locatie van het tuiniercomplex terugvinden op de kaart.

Luchtfoto Langszij voorjaar 2019