Contact

Geïnteresseerd in biologisch tuinieren bij de BTG? Neem dan contact op via dit contactformuler.

U kunt zich via dit formulier inschrijven voor de huur van een tuintje op tuiniercomplex Beijum, Esserweg, Langszij of Stadhouderslaan. Informatie over deze complexen treft u elders op onze website aan.

Wilt u in uw reactie aangeven naar welk tuiniercomplex uw belangstelling uitgaat? Maakt u deze keuze niet, dan wordt uw bericht niet in behandeling genomen.

Vanwege de lange wachtlijsten kunt u niet op korte termijn een tuintje huren; onze verwachting is dat dat tenminste vijf jaar kan duren vanaf het moment van plaatsing op de wachtlijst.

U kunt zich echter altijd op de wachtlijst laten plaatsen van een van onze tuiniercomplexen (complexnaam vermelden!). Graag ook uw telefoonnummer vermelden in uw bericht, om zo vervolgcommunicatie te vergemakkelijken.

Vragen over de kosten hoeft u wat ons betreft overigens niet te stellen, deze informatie vindt u elders op onze website, zie hier

Vrijwilliger worden bij Toentje zolang u nog niet bij ons een tuintje hebt? Neem dan contact op via www.toentje.nl

De BTG plaatst geen commerciële linkjes van andere websites of bedrijven op haar site. Dergelijke verzoeken worden niet in behandeling genomen en e-mails daarover worden niet beantwoord.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht