Viering 40 jarig jubileum BTG

Op zaterdag 9 september 2017 heeft de viering van het 40 jarig jubileum plaatsgevonden van onze tuiniersvereniging. De planning was om gezamenlijk een fietstocht te gaan houden langs onze vier prachtige complexen waarbij op elke complex respectievelijk koffie, een lunch, een borrel en als afsluiting een BBQ georganiseerd was. Helaas gooide de regen roet in het eten en is besloten de fietstocht af te gelasten en alleen de BBQ op het complex in Beijum door te laten gaan.

Gelukkig is het tijdens de BBQ droog gebleven en begon zo nu en dan de zon zelfs wat te schijnen. Met  de circa 30 aanwezigen is het nog een hele gezellige middag en avond geworden met veel hapjes en drankje (!) uit de eigen tuin. Op deze wijze hebben we gelukkig toch nog met elkaar dit jubileum kunnen vieren. De geplande fietstocht zal zeker nog een keer terugkomen.

Het bestuur wil graag langs deze weg alle tuiniers die mee hebben geholpen aan de viering van het jubileum nogmaals hartelijk danken en ziet uit naar de volgende 40 jaar!